MemoMedic als uw eigen Persoonlijk Medisch Dossier 

 

 

Belangrijke gegevens altijd bij de hand
Wilt u altijd en overal, dus ook in het buitenland, uw eigen medisch dossier bij de hand hebben? Wilt u zelf de enige zijn die beslist wie er toegang heeft tot uw gegevens?

MemoMedic beheert uw medisch dossier
Niet alleen uw medicatiegegevens worden via MemoMedic in uw smartphone opgeslagen. Ook andere belangrijke medische gegevens kunnen in een persoonlijk dossier worden genoteerd. Dat is een geruststellende gedachte, bijvoorbeeld als u afhankelijk bent van uw medicijnen en deze plotseling kwijt of op zijn. Dankzij uw dossier heeft u alle essentiële informatie direct bij de hand, ook wanneer u een onbekende arts of apotheek moet consulteren.  


In uw Persoonlijk Medisch Dossier staat:

  • welke medicijnen u gebruikt
  • voor welke medicijnen u eventueel allergisch bent
  • welke contra-indicaties u heeft (ziektebeelden waarbij bepaalde geneesmiddelen niet gebruikt mogen worden) 
  • welke recente laboratoriumwaarden er bij u zijn bepaald (indien bekend).

Persoonlijk Medisch Dossier samenstellen
U vult uw eigen gegevens in de App in. Vraag uw huisarts en apotheek daarbij eventueel om hulp. Zijn er nieuwe gegevens bekend, voeg deze dan direct toe aan uw MemoMedic dossier. Zo bent u in staat om op elk gewenst moment een arts of apotheek van uw actuele medicatie en medische status op de hoogte te brengen: u bent namelijk de drager van uw eigen medisch dossier. Via uw Smartphone kunt u het dossier ook mailen naar een zorgverlener van uw keuze.  
U beslist zelf met wie u uw Persoonlijk Medisch Dossier deelt!